Siirry pääsisältöön

Perustusten aloittelua

Tontilla oli taas hiukan tapahtunut perjantaina 6.9 työpäivän aikana. Perustusta varten oli tehty muotit. Vastaava mesu oli myös käynyt tarkistamassa, että raudoitukset on niin, kuin pitää. 

Maanantaina 9.9 alkaa the valaminen, mutta itse lähdetään etelän lämpöön, joten ollaan pyydetty muita henkilöitä ottamaan tilannekuvia :)Tässä välissä ollaan yritetty selvitellä vielä radonputki -asioita, niistä lisää tuonnenpana.
Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Salaojitukset chek

Eilen 3.9 saimme tiedon, että 9.9 alkaa perustustyöt. Naapuri laittoi kuvan illalla, että kaivuri oli roudattu tontille ja salaojaputkia myös :D Tänään salojat oli kaivettu maahan ja olipa tontilla myös sähkötkin toimineet pienen säätämisen jälkeen.


Paalutus

Perustussuunnitelma valmistui 28.9.2019. Seuraavana päivänä hyvissä ajoin aamulla alkoi paalutus, joka maalikon näkökulmasta meni nopeaan, koska oli ollut ohi puolen päivään mennessä. En tiedä olisiko meille ilmoitettu paalutuksen ajankohdasta mitään, jos mies ei olisi sattunut ajamaan tontin ohi edellisenä päivänä. Tontilla oli joku henkilö mittailemassa ja kysyttäessä oli kertonut ottavan mittoja huomista paalutusta varten :D Paaluja on 17 kpl, mutta emme vielä tiedä kuinka pitkät paalut lopulta saveen upposi. Talvella tehdyn pohjatutkimuksen mukaan joissain kohdin oli 18 m syvää.
Seuraavaksi sitten odotellaan perustuksia, salaojituksia ja muita.